DB Demontage B.V.

autorecycling en verkoop gebruikte onderdelen

Over DB Demontage B.V.

Onze geschiedenis

Autodemontagebedrijf DB Demontage B.V. is ontstaan uit de hobby van eigenaar Robert de Boer. Hij reed veel autorodeo’s en bangers en was daardoor al jaren actief met het kopen van oudere auto’s. Sinds zijn jeugd was zijn droom een eigen sloperij beheren. In 2006 kon hij zijn droom waarmaken en is hij gestart met DB Demontage aan de Siemensstraat in Hoogeveen.

De perceelgrootte is sinds 2006 uitgebreid van nog geen 1500 m2 naar bijna 6000 m2. Het aantal auto’s wat wij mogen demonteren is verhoogd naar 10.000 per jaar, waarmee
DB Demontage B.V. een van de grootste autodemontagebedrijven van Nederland geworden is.

 

Milieu

Wij voldoen aan alle door de provincie gestelde eisen zodat wij op een voor het milieu verantwoorde wijze auto’s recyclen. Wist u dat het recyclingspercentage van auto’s op 95 procent ligt?

In 2017 hebben wij voldoende zonnepanelen laten installeren om alle door ons gebruikte energie op te kunnen wekken

 

 

Wat klanten over ons zeggen

DB demontage heeft echt m’n verwachtingen overtroffen. Iemand was een sleutel in een auto vergeten, die ik op had laten halen voor demontage. Ze hebben de sloopauto ten eerste helemaal doorzocht om dat sleuteltje te vinden en daarna ook nog per post terug gestuurd. Ik bood nog aan de verzendkosten te vergoeden, maar dat hoefde niet. Echt keurig, al helemaal in deze branche. Top!

Adam Hijner

Prima service, auto weggebracht voor een prima prijs en ook de vrijwaring binnen een dag binnen, kan niet anders geven dan 5 sterren, topbedrijf!”

Jan B

Contact 

DB Demontage B.V.

Siemensstraat 16
7903 AZ Hoogeveen

 

 

Auto inkoop: